Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

A partir de demà dimecres 19 de juny l'accés a Manlleu per la carretera de la Miranda quedarà tallat

Cartell Miranda obres juny 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.06.19 12:29
Amb uns dies de retard sobre el previst inicialment, les obres de condicionament i millora que porta a terme la Diputació de Barcelona a la carretera BV-5224, la carretera de la Miranda, provocaran el tall de trànsit en l'accés a Manlleu. Serà a partir de demà dimecres 19 de juny. L'itinerari recomanat pels vehicles que vulguin accedir a Manlleu venint de Torelló és utilitzar la C-37 i entrar per la carretera de La Gleva. També s'habilitarà, a la mateixa carretera de la Miranda, un desviament direcció a Manlleu pels camins de Sant Jaume i Lourdes, que estarà reservat als veïns de la zona. La sortida de Manlleu, direcció Torelló, de moment romandrà oberta al pas de vehicles. És previst que les obres durin uns tres mesos.

Els treballs consisteixen en l'ampliació d'un tram d'1,7 km amb una calçada de tres metres en total i vorals a cada costat d'un metre, així com el tractament dels accessos amb seccions de transició i de nous traçats per als vials existents.

La via, que connecta Manlleu i la C-37, té una mitjana diària de circulació de 7.617 vehicles, dels quals, el 9% són vehicles pesants i és considerada una de les carreteres amb alt risc de sinistralitat.

Des de ja fa uns dies els treballs afecten també les parades a Manlleu de la línia de bus Torelló-Vic que fa l’empresa Sagalés. Han quedat anul·lades les següents parades:

Pg. Sant Joan /c. Pericas
Pg. Sant Joan, 169/ av. Roma
Pg. Sant Joan/ Mn. Aulet
Pg. Sant Joan/ Arnald de Corcó

Aquestes han estat traslladades a:

Av. de Roma (davant el cementiri i pl. Àngela Roca)
Av. de Roma (davant IES Antoni Pous i c. Roca)

A partir del dimecres dia 19 de juny quedarà tallat l’accés de vehicles en el sentit d’entrada a Manlleu, de moment es mantindrà obert el sentit de sortida. L'itinerari recomanat pels vehicles que vulguin accedir a Manlleu venint de Torelló és utilitzar la C-37 i entrar per la carretera de La Gleva. També s'habilitarà, a la mateixa carretera de la Miranda, un desviament direcció a Manlleu pels camins de Sant Jaume i Lourdes, que estarà reservat als veïns de la zona.

Està previst que les obres tinguin una durada de 3 mesos.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: