Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Campanya per informar a la ciutadania dels avantatges de fer tràmits en línia amb certificats digitals

Imatge idcatmòbil
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 29.05.19 11:54
Impulsada des de la regidoria d'Informàtica, l'Ajuntament de Torelló ha iniciat una campanya per fomentar entre els ciutadans la realització de tràmits en línia amb certificat digital o amb idCAT mòbil. També es vol recordar que des de l'Ajuntament es realitzen certificats digitals idCAT de manera presencial. Amb el vostre certificat digital podreu fer tràmits a qualsevol administració pública, els 365 dies de l'any i des de casa.

La possibilitat de fer tràmits en línia permet als ciutadans evitar-se desplaçaments i a les administracions millorar l'eficiència i fomentar l'ús de les noves tecnologies. En el cas de Torelló, qualsevol persona major de 18 anys pot tramitar presencialment el seu certificat digital idCAT a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i al Torelló Jove. En el cas de l'OAC, al carrer Ges d'Avall 5, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. I al Torelló Jove, al carrer Enric Prat de la Riba, 17, us el tramitaran de dilluns a divendres, de 16 a 19 h. El certificat digital idCAT té l’avantatge que es pot fer servir en altres administracions i serveis i més d’una vegada, ja que té una caducitat de quatre anys.

Una segona opció: feu-vos el vostre idCAT mòbil des de casa

Una altra possibilitat per accedir a la tramitació en línia a les administracions públiques és que us feu des de casa el vostre idCAT mòbil, que us permetrà identificar-vos i signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador. Per donar-se d'alta només us cal el vostre DNI i la Targeta Sanitària Individual del CatSalut. Els seus principals avantatges, a més de ser gratuït, són que no cal recordar cap contrasenya ni PIN, és un sistema segur que no caduca i no requereix la instal·lació de cap tipus de programari.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: