Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Ajuntament celebra un últim ple ordinari de la legislatura marcat pels comiats

Ple maig 2019 (I)
Ampliar en una finestra emergent
Ple maig 2019 (II)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.05.19 11:26
L'Ajuntament de Torelló va celebrar, ahir a la tarda, el darrer ple ordinari de la legislatura, protagonitzat pels comiats de la majoria de regidors i de l'alcalde, que no repeteixen en cap llista a les eleccions municipals de diumenge. A la part final de la sessió, hi va haver parlaments d'agraïment i comiat de tots els membres del consistori.

La sessió d'aquest dilluns va ser de tràmit, tot i que en la primera part es va fer l'aprovació inicial del Pla Municipal de Protecció Civil i la licitació del servei de jardineria del municipi. També va tirar endavant el tràmit inicial per la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana que fa referència a la Unitat d'Actuació 'El Puig'. Es tracta d'una operació urbanística que té com a principal objectiu perllongar el carrer de Puigdassalit fins a la Ronda del Puig. La modificació proposada canvia el sistema d'actuació de compensació a expropiació, assumint l'administració municipal totes les despeses, atès que ha quedat palès que és l'única via per aconseguir l'obertura del nou vial per enllaçar la trama viària amb la Ronda del Puig. La modificació es va aprovar amb nou vots a favor, set de l'equip de govern i els dos del PSC. Els grups d'ERC, la CUP i dos regidors de l'equip de govern es van abstenir.

Després d'un breu torn de precs i preguntes, la regidora de Cultura, Núria Güell, va anunciar les dates del FESTUS (5-6 de juliol) i de la Festa Major (25 juliol-1 agost) i es va obrir un últim torn d'intervencions per acomiadar la legislatura. Tots els parlaments dels regidors i de l'alcalde van coincidir a donar les gràcies als treballadors de l'ajuntament i als companys de legislatura per la feina feta. En moltes de les intervencions també es va coincidir en animar als ciutadans a participar en la vida política del municipi.

L'alcalde, Santi Vivet, va tancar el darrer ple ordinari de la legislatura donant les gràcies per 'l'experiència de vida' que ha suposat ser l'alcalde de Torelló durant vuit anys. Les seves últimes paraules van ser per fer una crida als ciutadans perquè vagin a votar el diumenge 26 de maig.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: