Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Escola d'Arts Plàstiques dedica el cicle FACTOR(S) al feminisme amb una exposició sobre el concepte 'Sororitat'

Sororitat 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.05.19 15:50
Del 20 de maig al 15 de juny es podrà visitar, a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, el cicle d’art contemporani FACTOR(S). En aquesta edició el cicle es dedica al feminisme amb el concepte 'Sororitat' i amb una exposició de cinc artistes i col·lectius. Aquest diumenge 19 de maig, a les 12 h, hi ha prevista la inauguració, amb un vermut amb El Galliner i dues actuacions artístiques.

En aquest FACTOR 28, dedicat al feminisme, es reflexiona al voltant de la paraula 'Sororitat', entesa com 'una germanor femenina, que es reivindica com a una alternativa política i que podria fer que el món anés d’una altra manera'.

Amb aquesta exposició, els col·lectius artístics Nenazas, Larre, Somos Nosotros, Equal Sarre, i l’artista Gemma Fontanals compartiran les seves reflexions sobre la sororitat en diferents situacions quotidianes.

L’acte d'inauguració d'aquesta nova edició del cicle FACTOR(S) tindrà lloc aquest diumenge 19 de maig, a les 12 h a la plaça dels Torners. Hi haurà Vermut amb El Galliner, accions participatives amb Larre i una pintura mural amb Gemma Fontanals. L'exposició es podrà visitar del 20 de maig al 15 de juny, a l'Escola d'Arts Plàstiques, a la plaça dels Torners 17, 2a planta, de dilluns a dissabte, de 5 a 8 de la tarda.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: