Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Prop de 70 persones van participar a la jornada de neteja fluvial 'Fem Dissabte!'

Fem Dissabte 2019 (I)
Ampliar en una finestra emergent
Fem Dissabte 2019 (II)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.05.19 11:51
Prop de 70 persones van participar, dissabte passat, en la jornada de neteja fluvial 'Fem Dissabte!', que van organitzar l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. En total, es van recollir 420 quilos de brossa, majoritàriament plàstics, llaunes i pneumàtics, però també altres objectes menys habituals com cadires de jardí, bidons o un matalàs.

Els treballs de neteja es van concentrar al marge del Ter, des de Matabosch a la Bardissa i pel camí del canal. Entre els voluntaris, n'hi havia de l'Agrupament Escolta Comte Jofre i Verge de Rocaprevera; participants del curs d’entorn “Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic” del Servei de Primera Acollida i Treball als Barris de Torelló; alumnes del Centre cultural islàmic Alhidaya de Torelló; representants de les associacions Daaddéh Fouladou i Diam-diam de persones originàries de Senegal; i representants de l'associació de ghanesos de Torelló. També hi va participar el regidor de Medi Ambient, Manel Romans i tècnics de l'ajuntament. En el decurs de la jornada, els assistents van compartir esmorzar.

El ‘Fem Dissabte!’ és una jornada participativa per la neteja de l’entorn natural del municipi. L’acció, a més de concretar-se en la neteja d’un espai, serveix per sensibilitzar la ciutadania en temes de protecció del medi ambient, i especialment, per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: