Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Diumenge torna el Mercat del Trasto

Cartell Mercat del Trasto 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.05.19 10:10
Torna el tradicional Mercat del Trasto que diumenge vinent 12 de maig, omplirà de gent i bullici els carrers i places del centre de Torelló. Des de primera hora del matí, els paraires muntaran parades amb tot de productes de segona mà, de la més diversa naturalesa. La jornada començarà ben d’hora ja que a les 6 del matí es vendran les parades, i a les 8 s’obrirà la taverna a la plaça de la Rectoria. A les 9, hi haurà la clàssica xocolatada popular per als paraires, a la plaça Vella. El Mercat del Trasto estarà obert fins les 2 del migdia.

De les 10 a la 1 del migdia, hi haurà inflables pels infants als jardins de Vicenç Pujol i a dos quarts d'11 del matí hi ha previst un ball de sevillanes a la plaça Vella, a càrrec de l'ACAT. A les 11 del matí començarà el gran concert del Trasto, a càrrec de 'RosMeliton' i a dos quarts de 12 hi haurà balls diversos de carrer de la Fàbrica de les Arts, de Borgonyà. I a les 12 del migdia, s'iniciaran els vermuts a la Taverna de la plaça de la Rectoria.

El Mercat del Trasto tancarà la seva edició 2019 a les 2 de la tarda.

Al costat de totes aquestes activitats paral·leles, el públic podrà passejar pel Mercat, observar els productes de les parades i, si és el cas, comprar tot tipus d’andròmines i objectes.

De cara a un millor desenvolupament del Mercat del Trasto, des de l'organització s'han establert les normes de participació i funcionament:

1.- El Mercat del Trasto és un mercat de productes de segona mà.
2.- Queda prohibida la venda de producte nou.
3.- Queda prohibida la venda d’animals, menjar i/o begudes.
4.- Queda prohibida la utilització de tendals, glorietes o similars (exceptuant en cas de pluja).
5.- No es pot parar fora del recinte establert per l’organització. Qualsevol paraire fora del recinte, pot ser sancionat per venta ambulant.
6.- Per a l’entrada i sortida de vehicles del recinte del mercat per tal de descarregar el material de venta, s’han de respectar en tot moment les indicacions de la Policia Local i de Protecció Civil, així com les procedents dels mateixos membres de l’organització.
7.- No es pot estacionar dins el recinte del mercat. Hi haurà zones habilitades d’aparcament a l’exterior d’aquest.
8.- El preu de cada parada és de cinc euros. El pagament s’efectuarà en el moment de venda, el dia del Mercat, a la plaça Vella de Torelló a les 6 del matí.
9.- L’organització es reserva el dret de retirar el dret de participació al Mercat als que incompleixin alguna de les normes anteriors.

Correu electrònic de l'organització: mercatdeltrasto@gmail.com

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: