Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló organitza, aquest dissabte 11 de maig, una nova edició de la jornada de neteja fluvial 'Fem Dissabte!'

Fem Dissabte 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 07.05.19 09:24
L’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la jornada de neteja dels espais fluvials ‘Fem dissabte!’, amb la voluntat de fer participar tothom qui vulgui en la neteja dels rius. La jornada d’enguany tindrà lloc dissabte 11 de maig, a partir de les 10 del matí. L’activitat es celebra en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. En aquesta edició s’actuarà sobre la riba del riu Ter a l’alçada del polígon industrial de Matabosch i al llarg del camí del canal.

El ‘Fem Dissabte!’ és una jornada participativa per la neteja de l’entorn natural del municipi. L’acció, a més de concretar-se en la neteja d’un espai, serveix per sensibilitzar la ciutadania en temes de protecció del medi ambient, i especialment, per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

Aquest any Torelló celebra la seva 22a edició i, tal com ja s’ha anat fent darrerament, l’activitat s’organitza dins de la campanya Let’s Clean Up Europe, de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Aquesta campanya a nivell de Catalunya la coordina l’Agència de Residus de Catalunya; per això, accions com la de Torelló es faran simultàniament a altres municipis de tot Catalunya i d’Europa.

La participació en l’activitat és voluntària i oberta a tothom qui ho desitgi. L’Ajuntament facilita a tots els participants els recursos i el material necessari per fer l’activitat, així com també, un petit refrigeri.

El ‘Fem dissabte!’ tindrà lloc el dissabte 11 de maig a les 10 del matí. Enguany, el punt de trobada serà la zona verda del carrer del Ter, al costat de l’aparcament del Tanatori, a partir del qual s’organitzarà a tots els participants en brigades de neteja per tal de cobrir el màxim de terreny possible.

Per més informació, cal adreçar-se a info@gesbisaura.cat o bé al telèfon 93 859 22 26.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: