Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El ple aprova prorrogar per un any el contracte del servei municipal de l'escola de música

Ple abril 2019bona
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.04.19 10:12
El ple de l'Ajuntament de Torelló va aprovar, en la sessió d'aquest dilluns al vespre, la pròrroga per un any més del contracte del servei municipal de l'escola de música. En una sessió breu, de poc més d'una hora de durada, també es van sortejar els membres de les meses electorals pels comicis municipals del 26 de maig i es va aprovar una moció de la CUP per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Universitats per la rebaixa dels preus universitaris a Catalunya.

La sessió del ple municipal corresponent al mes d'abril va començar amb el sorteig dels membres de les meses electorals per a les eleccions locals i al Parlament Europeu del dia 26 de maig. Acabat aquest tràmit, el ple va aprovar per unanimitat la modificació parcial del Reglament de les Instal·lacions Esportives Municipals per tal d'incorporar les normes d'ús del boulder d'escalada del pavelló i alguns aspectes de les piscines d'estiu.

També hi va haver acord unànime per prorrogar un any més el contracte signat amb la Fundació Privada Estudis Musicals de Manlleu per prestar el servei municipal de l'escola de música. El regidor d'Ensenyament, Marc Fontserè, va destacar la bona qualitat del servei i l'augment de les matrícules i d'inscrits en els tres anys que fa que es presta el servei.

Durant el ple d'aquest dilluns també va tirar endavant la moció presentada pel grup municipal de la CUP per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Universitats, per la rebaixa dels preus universitaris a Catalunya. La moció va rebre el suport de tots els grups, excepte del PSC, que es va abstenir. L'objectiu final d'aquesta ILP és 'modificar la Llei d'Universitats de Catalunya per establir un marc català de preus universitaris, que suposi una moderació de preus d'instauració progressiva i conforma la normativa sectorial vigent, a fi de garantir un accés universal als estudis universitaris a Catalunya'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: