Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Conferència del president de la patronal CECOT, Antoni Abad, aquest dijous en l'acte de lliurament dels premis ADNemprèn

Premis ADN 2019 (I)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.04.19 14:49
El president de la patronal CECOT, Antoni Abad, participarà en l’acte de lliurament de la segona edició dels premis ADNemprèn que tindrà lloc a la seu de l’empresa Intorex, a Torelló, aquest dijous 25 d'abril. Abad farà una conferència titulada “De la startup a la multinacional. Un repte de país” en l’acte d’entrega d’aquests guardons, de caràcter bianual, que premien la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya central i que són referents per tots aquells que aposten per l’emprenedoria com a forma de generar impacte econòmic i social.

L’acte començarà a les 7 de la tarda i servirà per entregar els 4 premis de la convocatòria que vol trencar els estereotips associats a l’emprenedoria i identificar l’ADN de l’emprenedor, més enllà del projecte. En total, s’han rebut més de trenta candidatures en les diferents categories: el premi ADNstarter, patrocinat per l’Ajuntament de Torelló, distingirà la trajectòria d’una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent. El premi ADNtransformer, guardonarà la trajectòria d’una persona major de 40 anys que hagi reorientat la seva carrera professional vers l’emprenedoria, tot valorant el projecte que estigui promovent i la superació del plus de dificultat que sol presentar-se en aquest cas. El premi ADNintraprèn premiarà una persona intraprenedora que dins d’una corporació empresarial o administració pública destaqui fortament per la seva capacitat d’incorporar l’ADN emprenedor en iniciatives d’innovació en tecnologia, producte, negoci i/o organització empresarial. Finalment, el premi ADNgurú és un guardó amb caràcter honorífic per a una persona amb llarga trajectòria emprenedora que representi els valors de l’emprenedoria i sigui referent per a les noves generacions d’emprenedors i emprenedores.

Un jurat integrat per 14 persones

El jurat de la segona convocatòria dels Premis ADNemprèn està format per persones relacionades amb el món empresarial, la formació, la promoció econòmica i/o el foment de l’emprenedoria: Ermen Llobet, director de Mas Vinyoles Venture Factory, com a president; i els vocals han estat Elisenda Tarrats, degana de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC; Manel Romans, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló; Albert Puigvert, gerent de l’Associació ARCA; David Garrofé, secretari general de CECOT i BANC; Abel Conill, conseller-delegat de Victoria Ventura Capital; Roser Salvat, responsable de màrqueting, comunicació i estratègia de la Cambra de Barcelona; Marina Geli, directora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC i exconsellera de Sanitat de la Generalitat; Tomàs Feliu, conseller delegat de Bassols Energia; Àngels Guiteras, gerent de l’Associació Leader Ripollès-Ges-Bisaura; Lluís Jofre, director de la Càtedra SEAT-UPC i projecte CARNET i exsecretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat; Josep M. Piqué, president del Parc Tecnològic La Salle Technova i del ISAP; Mònica Alonso, consultora i sòcia de INFONOMIA; i Montse Corominas, CEO de Intergroup-partners (Zuric).

L’àmbit territorial dels premis és Osona, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i el Ripollès i l'Anoia. Els Premis ADNemprèn els organitzen l’Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la UVic-UCC i són possibles gràcies al suport d’empreses i institucions que aposten per identificar i potenciar l’ADN de les persones emprenedores del territori de la Catalunya Central: Ajuntament de Torelló, Bassols Energia, Grup Oliva Torras, TESEM, Associació Leader Ripollès-Ges-Bisaura i Projecte Startup rural.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: