Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Nou persones completen un curs per familiaritzar-se amb el teclat de l'ordinador dins del 'Forma't a Torelló'

Curs Teclat abril 19
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.04.19 11:03
Ahir dijous es va fer l'última de les deu sessions del curs 'Familiaritza't amb el teclat de l'ordinador', amb organització del servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica. Nou persones van seguir aquesta nova proposta formativa que es realitza dins la programació de cursos 'Forma't a Torelló', edició primavera.

L’objectiu d’aquest curs era que els participants perdessin la por a l’ordinador i aprenguessin a utilitzar el teclat de l’ordinador amb agilitat i autonomia. Acabat el curs, els nou alumnes en fan una valoració molt positiva i coincideixen a dir que recomanarien aquesta formació a altres persones.

Aquest ha estat el primer curs d’un itinerari formatiu que consta de dos cursos més: 'Primers passos amb l'ordinador i internet', que es realitzarà del 2 al 20 de maig i 'Aprèn a fer els teus documents amb word', que es realitzarà del 27 de maig al 13 de juny. Les persones poden realitzar tot l’itinerari, però també es pot seguir només un dels cursos que formen l’itinerari, en funció de les necessitats formatives de cada persona.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: