Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Artistes de l'espectacle de circ 'MUR' mostren el seu talent a l'Institut Cirvianum

MUR 1
Ampliar en una finestra emergent
MUR 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.04.19 13:39
A pocs dies per la representació, aquest diumenge 14 d'abril a les 6 de la tarda, de l'espectacle de circ 'MUR' al Teatre Cirvianum de Torelló, dos artistes de la companyia que el porta a escena, (Cia)3, van ser ahir dimecres a l'Institut Cirvianum per mostrar als joves de l'institut un petit tastet de l'espectacle. Es tracta de Quique Maltas i Jordi Mas, que van fer una exhibició de quinze minuts mostrant la seva destresa amb els malabars. 'MUR' és un espectacle inclusiu que té la peculiaritat que alguns dels seus artistes tenen diversitats funcionals.

Després de la seva exhibició al poliesportiu de l'Institut Cirvianum, els dos artistes van animar als estudiants a assistir a la representació de 'MUR', 'un espectacle per a tots els públics i que vol trencar barreres i anar més enllà', van explicar. Diumenge, dalt de l'escenari del Teatre Cirvianum, hi haurà nou artistes que mostraran diverses disciplines circenses, en el que vol ser un exemple de la superació dels límits físics i mentals. En Quique Maltas, per exemple, fa malabars amb pilotes, maces, diàbolo i també hi practica beatbox (base rítmica musical feta amb la boca).

'MUR' és un espectacle visual, poètic i integrador que fa servir l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi. És una performance visual, circense, amb música en directe i molt, molt d’humor.

L’obra, de la (Cia)3, està dirigida per Nacho Flores i interpretada per Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), integrada per persones amb diversitat funcional; Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); l’acròbata Alberto Munilla; l’il·luminador Xavier Valls, i Elisa Echegaray, responsable del vestuari. Martí Cano, David de la Rosa, Urània Estelrich i David Lafuente donen suport als intèrprets damunt l’escenari. 'MUR' es podrà veure aquest diumenge 14 d'abril, a partir de les 6 de la tarda, al Teatre Cirvianum.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: