Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Divendres es lliuren els premis Vila de Torelló GAT Literari

GAT Literari 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.04.19 14:26
Aquest divendres dia 12 d'abril, a dos quarts de 8 de la tarda, el Teatre Cirvianum acollirà la celebració de la vetllada literària durant la qual es farà l'acte de lliurament dels premis Vila de Torelló GAT Literari. L'acte és organitzat per l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET). S'entregaran els premis en les respectives modalitats de narrativa i poesia, convocatòria a la qual s’han presentat 217 treballs (140 de narrativa i 77 de poesia) que opten a un primer premi de 600 euros i a un accèssit de 300 euros en cadascuna de les dues modalitats.

D'altra banda, també es lliuraran les distincions de la segona edició dels premis ‘Pescallunes-Pescalletres’, adreçats específicament a treballs literaris dels alumnes de les escoles i instituts del poble.

I finalment, també es lliurarà el premi “Recuperem les fonts de Torelló”, que guardona el millor treball de recerca sobre les fonts públiques de Torelló realitzat per alumnes de les escoles del municipi.

L’acte serà amenitzat per diverses actuacions musicals i lectures de poemes i fragments literaris.

Presentació del llibre 'Passions'

També organitzat per l'Associació d'Estudis Torellonencs, aquest dijous dia 11, a les 7 de la tarda, tindrà lloc l'acte de presentació del llibre 'Passions', un nou recull de relats d'autors de la Vall del Ges, publicat per l'ADET dins la col·lecció 'La lluna en un cove'. La presentació es farà a la seu de l'ADET, al Museu de la Torneria.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: