Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Protecció Civil de Torelló rep un nou reconeixement en el Dia de les Esquadres

Dia Esquadres 1
Ampliar en una finestra emergent
Dia Esquadres 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.04.19 11:17
L'Associació de Voluntaris Protecció Civil de Torelló ha tornat a rebre un reconeixement públic per la seva bona feina durant tot l'any. Va ser ahir dimarts, durant la celebració a Solsona del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Central. El president de l'entitat, Ramon Martínez, va recollir la felicitació en nom de tots els voluntaris de l'associació. A l'acte, també hi va assistir el cap de la policia local, Francesc Villena. El passat 16 de març, ja van ser guardonats en el marc del 7è Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya.

En l'acte institucional del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Central, celebrat ahir a Solsona, l'Associació de Voluntaris Protecció Civil de Torelló va rebre una felicitació motivada per la col·laboració del personal de Protecció Civil de Torelló amb el Cos de Mossos d'Esquadra, en diferents dispositius en què participen i, especialment, en el de Carnaval.

El passat 16 de març, durant l'acte institucional del 7è Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya, l'entitat ja va rebre un primer reconeixement 'en representació de totes les AVPC que realitzen serveis de prevenció en diferents activitats als respectius municipis, i en concret pel preventiu del Carnaval de Torelló'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: