Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'escriptora Bel Olid tancarà els actes del Dia de les Dones al Museu de la Torneria

Xerrada Bel Olid
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 09.04.19 10:25
Aquest dijous 11 d'abril, a partir de les 19.30 h, el Museu de la Torneria acollirà la darrera cita de la programació d'actes commemoratius del Dia de les Dones, organitzat des de la regidoria de Polítiques d'Igualtat. L'escriptora i traductora Bel Olid protagonitzarà una xerrada-col·loqui sobre 'Feminisme de butxaca. Kit de supervivència'. Durant aquesta setmana, també es pot visitar al Torelló Jove l'exposició fotogràfica 'Dones del Món'.

L'escriptora, professora i traductora Bel Olid parlarà al Museu de la Torneria dels conceptes clau de la lluita feminista actual d’una manera intel·ligent, radical i, de vegades, sorprenent.

També dins del programa d'actes del Dia de les Dones, fins divendres 12 d'abril encara es pot visitar al Torelló Jove (Carrer Enric Prat de la Riba, 17) l'exposició fotogràfica 'Dones del món'. La mostra, obra de Marta Vilanova i Àngel Amargant, pretén acostar a la ciutadania la realitat de diferents dones d’arreu del món: llargues jornades laborals cultivant arròs a Laos, la maternitat en una família nòmada de Mongòlia, com s’afronta la vellesa a l’Índia o com les dones s’uneixen per mostrar les seves tradicions en pobles de la Xina o Tailàndia. És un homenatge a totes les dones.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: