Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Ja estan obertes les inscripcions del Mercat del Trasto

Data de publicació: 08.04.19 13:34
Ja estan obertes les inscripcions pel Mercat del Trasto 2019 que es celebrarà el pròxim diumenge 12 de maig. Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que es troba a la web municipal. Un cop completat el formulari, els participants rebran el número d'ordre per escollir parada i les normes de funcionament del Mercat del Trasto. La data límit d'inscripció és el 9 de maig.

Des de l'organització s'han establert les normes de participació i funcionament del Mercat del Trasto:

1.- El Mercat del Trasto és un mercat de productes de segona mà.
2.- Queda prohibida la venda de producte nou.
3.- Queda prohibida la venda d’animals, menjar i/o begudes.
4.- Queda prohibida la utilització de tendals, glorietes o similars (exceptuant en cas de pluja).
5.- No es pot parar fora del recinte establert per l’organització. Qualsevol paraire fora del recinte, pot ser sancionat per venda ambulant.
6.- Per a l’entrada i sortida de vehicles del recinte del mercat per tal de descarregar el material de venta, s’han de respectar en tot moment les indicacions de la Policia Local i de Protecció Civil, així com les procedents dels mateixos membres de l’organització.
7.- No es pot estacionar dins el recinte del mercat. Hi haurà zones habilitades d’aparcament a l’exterior d’aquest.
8.- El preu de cada parada és de cinc euros. El pagament s’efectuarà en el moment de venda, el dia del Mercat, a la plaça Vella de Torelló a les 6 del matí.
9.- El dia 8 d’abril s’obriran les inscripcions des de la pàgina web de l’Ajuntament. Aquesta inscripció proporcionarà un número de fila per tal d’escollir parada el dia del Mercat, segons l’establert en l’anterior punt. (El número d’inscripció no és el número de parada).
10.- L’organització es reserva el dret de retirar el dret de participació al Mercat als que incompleixin alguna de les normes anteriors.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: