Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Sala Polivalent s'estrena amb una lluïda 3a Festa de l'Esport

Festa Esport 2018 I
Ampliar en una finestra emergent La Junta fundadora del Torelló Esquí Club, una de les guardonades.
Festa Esport 2018 II
Ampliar en una finestra emergent L'alcalde, Santi Vivet, en el parlament de fi de festa.
Data de publicació: 12.11.18 14:22
Aquest diumenge a la tarda va tenir lloc a la nova Sala Polivalent de Torelló, la tercera edició de la Festa de l'Esport. Durant la gala, organitzada per l'Ajuntament de Torelló amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi, es va fer el lliurament dels reconeixements esportius corresponents a la temporada 2017-2018.

La 3a Festa de l'Esport, presentada pel comunicador Pere Trabal, va començar amb el parlament de benvinguda a càrrec de la regidora d'Esports, Concepció Villena i tot seguit es va projectar un vídeo amb una mostra de l'activitat esportiva que es porta a terme a Torelló.

A continuació va ser el torn de l'entrega de guardons, dividits en tres categories: a la trajectòria esportiva, al mèrit esportiu i a la promoció i foment de l'esport. En aquesta darrera categoria es va homenatjar al Club Bàsquet Ges pel seu 20è aniversari, al Club Tennis Torelló pel 40è aniversari i a la junta fundadora del Torelló Esquí Club.

Pel que fa a la categoria al mèrit esportiu, els premiats van ser: Anna Sampedro i l'infantil femení del Club Futbol Torelló; els equips sènior masculí, mini femení i júnior femení del Club Bàsquet Torelló; el cadet A del Futbol Sala Torelló; Aida Torres i Jordi Delgado del Centre Excursionista Torelló; Alexandrà Solà i Xavier Segalés del Club Bitlles Somiserem del Ges; el sènior masculí i l'aleví femení del Club Tennis Torelló; Paula Pavillard, Ona Planas i Magí Pijoan del Natació Club Torelló; Laura Papell i Francesc Molas del Club Atlètic Torelló; i Gabriel Crosas i Jonathan Mora de l'Esportiu Torelló.

I a la categoria de trajectòria esportiva, els guardons van ser per Amadeo Arbat (Club Futbol Torelló), Júlia Vallejo (Club Patí Lloriana), Carmen González (Club Bàsquet Torelló), Josep Gómez, Anna Cid, Germán Vela i Josep Casado (Club Ciclista Torelló), Joan Muntanyà (Centre Excursionista Torelló), Jordi Rosell (Club Bitlles Somiserem del Ges), Núria Coma (Club Bàsquet Ges), Carla Ramos (Natació Club Torelló) i Josep Maria Cabanas i Jordi Portell (Club Atlètic Torelló).

L'alcalde, Santi Vivet, va ser l'encarregat d'acomiadar la 3a Festa de l'Esport, agraint la col·laboració i la feina que fan totes les entitats esportives del municipi.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: