Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

250 joves a la segona jornada del cicle “Tu tens un futur” per parlar del mercat laboral

tutensunfutur2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.11.18 14:58
Aquest dijous al matí ha tingut lloc al Teatre Cirvianum la segona xerrada del cicle de tres sessions “Tu tens un futur”, organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. Es tracta d’una experiència tridimensional de tres jornades que ha de permetre als joves veure les opcions que tenen, quin és el seu lloc al mercat laboral i poder inspirar-se a partir de casos reals d’èxit, com descobriran a l’última sessió.

L’educador social i formador Fran Rojas ha estat el ponent d’aquesta segona sessió, titulada “Tu tens talent” i que ha comptat amb la presència d’uns 250 joves, entre alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Rocaprevera, de l’Escola Sagrats Cors i del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora, alumnes de cicles formatius de l’institut Cirvianum i joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció).

“Quin creieu que serà el vostre lloc al mercat laboral?”, “On creieu que podeu encaixar millor?”, “Quines són les vostres competències?”. Aquestes són algunes de les preguntes que Rojas ha plantejat als assistents a la sessió. Una xerrada de 60 minuts amb un format molt original: Rojas s’ha convertit en el presentador d’un programa de televisió i ha dinamitzat la xerrada amb preguntes i proves participatives sobre la temàtica del mercat laboral. Una sessió que ha tingut una conclusió molt positiva pels joves, i és que tothom té competències i, aquestes, sempre es poden millorar i entrenar, perquè tothom té un futur.

La tercera i última jornada del cicle, titulada “Tu tens exemples”, es portarà a terme el dia 10 de gener del 2019. L’objectiu és fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els joves assistents.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: