Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Ananda Dansa porta diumenge al Cirvianum la seva premiada adaptació de 'Pinoxxio'

Ananda Dansa
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.11.18 10:09
Aquest diumenge 11 de novembre, a partir de les 6 de la tarda, la companyia valenciana Ananda Dansa representarà al Teatre Cirvianum la seva premiada adaptació del conte de 'Pinoxxio'. Amb set guardons a la 19a edició dels Premis MAX de teatre, inclòs el de millor espectacle infantil o familiar, Ananda Dansa porta a escena el popular conte de Carlo Collodi i el centra en la relació entre Gepeto, el pare, i Pinoxxio, el fill.

En aquesta adaptació, creada i dirigida per Rosángeles Valls i Édison Valls, se li dóna al conte una atemporalitat que permet veure els personatges i la història com contemporanis del segle XXI. També ha despullat la història dels seus aspectes iconogràfics més coneguts i ha buscat el que és substancial, la relació entre pare i fill.

Gepeto vol que Pinoxxio sigui com ell ha imaginat que ha de ser un fill; per contra, Pinoxxio no té experiència i vol descobrir el món. Per a ell tot és nou, tot el sorprèn, tot li meravella. Per això es resisteix a sotmetre’s a les regles.

La història, la nostra història, és la història d'aquest enfrontament i de com aquest conflicte només es pot resoldre negociant, acceptant l'altre, sense imposicions i amb amor.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: