Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La consellera Teresa Jordà va visitar el Centre de Formació Forestal Especialitzada del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Teresa Jordà CFFE
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.11.18 13:52
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, va visitar el passat dimecres el Centre de Formació Forestal Especialitzada (CFFE) del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Allà va ser rebuda pel president del Consorci i primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torelló, Manel Romans, així com per alcaldes i alcaldesses del Bisaura i per la vicepresidència del Centre de la Propietat Forestal de Catalunya. Durant la trobada, la consellera va apadrinar el conveni de col·laboració entre el Centre de Formació Forestal Especialitzada i el Centre de la Propietat Forestal de Catalunya.

Després de trobar-se a Vidrà i debatre sobre boscos, territori i sobre el futur del sector forestal de Catalunya, la consellera va realitzar una visita al Centre de Formació Forestal Especialitzada ubicat al Parc del castell de Montesquiu. Allà, va apadrinar la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Centre de la Propietat Forestal de Catalunya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura (Centre de Formació Forestal Especialitzada). El conveni ha de permetre el treball conjunt per a contribuir a la dignificació i la professionalització del sector.

Per finalitzar, es va realitzar una visita guiada a les instal·lacions del Centre de Formació Forestal Especialitzada. Aquest centre del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, treballa per la dignificació i professionalització del sector forestal i de les persones treballadores de bosc mitjançant la formació. Avui dia, el CFFE ha format a més de 2.600 persones, el 85% d’aquests professionals del sector forestal. El Centre de Formació Forestal Especialitzada és un dels centres de Catalunya que ofereix la formació perquè els alumnes puguin obtenir el carnet europeu de motoserra.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: