Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Teatre Cirvianum viurà un cap de setmana de teatre i música amb 'Mala broma' i 'Tarda de Gospel'

Tarda de Gospel
Ampliar en una finestra emergent 'Tarda de Gospel', amb Cor Carlit i Cocoa Gospel SPT.
Data de publicació: 23.10.18 12:21
Dues propostes de teatre i música de qualitat per aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum. Divendres 26 d'octubre, a les 9 del vespre, es representarà l'obra 'Mala broma', de Jordi Casanovas. Diumenge 28, a partir de les 6 de la tarda, protagonisme pel Cor Carlit i Cocoa Gospel SPT amb un doble concert titulat 'Tarda de Gospel'.

La comèdia negra 'Mala broma' arribarà al Cirvianum després de la seva recent nominació als premis Butaca en la categoria de petit format. L'obra de Jordi Casanovas, amb direcció de Marc Angelet, està protagonitzada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz. Vol ser una reflexió sobre els límits de l'humor i per fer pensar a l'espectador sobre si es pot fer broma de tot.

La trama s'inicia quan dos antics amics es retroben després de vint anys. Quan eren joves, presentaven plegats un programa radiofònic d’humor. Ara un d’ells ja ha triomfat com a humorista però l’altre ha fracassat com a periodista. Els dos fan una juguesca al voltant d’un tema que els apassiona: els límits de l’humor. Serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona? ES POT FER BROMA DE TOT?

El cap de setmana al Cirvianum es completarà diumenge, a partir de les 6 de la tarda, amb un doble concert titulat 'Tarda de Gospel'. La professionalitat del Cor Carlit i la proposta desenfadada de Cocoa Gospel SPT es donen la mà per oferir un doble concert de gospel amb tots els seus colors.

La vinculació de les dues formacions amb el poble de Torelló i els aniversaris respectius (Cor Carlit, 30 anys i Cocoa Gospel SPT, 5 anys) ha fet molt avinent la celebració d’aquest doble concert.

El Cor Carlit, el cor de gospel més antic de l’estat espanyol, presentarà el seu espectacle Only true gospel. Un concert que transmet el gospel en estat pur, des del cor, amb autenticitat, sense barreres i amb generositat, a través d’un repertori actual que és a l’avantguarda dels cors de renom dels EUA.

Cocoa Gospel SPT presentarà el seu espectacle Un riu de gòspel. El repertori està format per cançó africana, del gòspel tradicional fins al gòspel contemporani i també temes propis.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: