Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Setanta persones gaudeixen amb l'hora del conte dedicada al Dia de la Salut Mental

Marta Esmarats biblioteca
Ampliar en una finestra emergent Un moment de l'espectacle de titelles. Foto: Biblioteca Dos Rius
Data de publicació: 19.10.18 11:15
La biblioteca Dos Rius de Torelló va acollir ahir dijous una concorreguda Hora del conte amb motiu del Dia de la Salut Mental. Una setantena de persones van assistir a l'espectacle de titelles de Marta Esmarats, titulat 'Qui canta els seus mals espanta'. La propera cita a la biblioteca Dos Rius és el dimarts 23 d'octubre, amb el primer BiblioLab de la temporada.

La setantena de persones que eren ahir a la biblioteca Dos Rius, van compartir la història de l’Amèlia, una nena amb molta imaginació i a qui les pors li treien el son. Qui canta els seus mals espanta, això diu la cançó, i aquest entre d’altres és el consell que li ha donat la seva àvia per superar-les. Aquesta sessió de contes es feia en programació conjunta amb la resta de biblioteques d'Osona en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

Últimes places pel primer BiblioLab de la temporada

El proper dimarts 23 d’octubre, a 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc a la biblioteca Dos Rius el primer BiblioLab de la temporada. Adreçat a infants d’entre 6 i 12 anys, és un taller on experimentaran amb la seva imatge. Anirà a càrrec de Drac Màgic i encara queda alguna plaça disponible. Cal fer inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: