Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La biblioteca Dos Rius dedica l'hora del conte al Dia Mundial de la Salut Mental

Hora conte salut mental 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.10.18 11:55
Aquest dijous 18 d'octubre, a partir de les 6 de la tarda, la sala infantil de la Biblioteca Dos Rius de Torelló acollirà una nova sessió de l'hora del conte. La protagonista serà la rondallaire Marta Esmarats amb un espectacle de titelles titulat 'Qui canta els seus mals espanta'. Aquesta sessió de contes es fa en programació conjunta amb la resta de biblioteques d'Osona en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Està adreçada a nens i nenes a partir de 5 anys.

L'hora del conte dedicada al Dia de la Salut Mental és un dels actes que coordina Osonament amb la col·laboració de diverses entitats de la comarca, agrupades amb el lema 'Sumem salut mental'.

En el cas de les biblioteques, l'espectacle de titelles triat el protagonitza la rondallaire Marta Esmarats. Està adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys.

Es tracta d'un conte sobre les pors infantils, que es presenta amb aquestes paraules: 'La por, la podríem expulsar amb un crit ben alt i fort? En aquesta història l’escoltarem plena d’onomatopeies, la mirarem a la cara i potser la farem ballar. Qui carai hi ha a sota del llit? I a dins la foscor de l’armari i a darrere de les cortines de la banyera? I al bosc, qui s’hi amaga? La por és un monstre? Tinc el cos que em tremola, la veu que em trontolla i el cap que no para d’imaginar… potser que em posi a cantar.'

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: