Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

400 joves omplen el Cirvianum en la primera xerrada del cicle 'Tu tens un futur'

Tu tens opcions 1
Ampliar en una finestra emergent
Tu tens opcions 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.10.18 14:25
Aquest dimarts va tenir lloc al Teatre Cirvianum la primera de les tres xerrades del cicle 'Tu tens un futur', organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. La iniciativa engloba una experiència tridimensional de tres passes que han de permetre al jove veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió).

La ponent de la primera sessió d'aquest dimarts, titulada 'Tu tens opcions', va ser Montserrat Palet, consultora d’estratègia i participació a EMPULS Strategy and Action i cap executiva a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Durant la seva intervenció, d'una hora de durada, va explicar als joves quines són les principals mega tendències de futur, quines són les feines de futur i quin serà el seu impacte en les persones, empreses i territoris. L'acte també va comptar amb la presència de l'alcalde de Torelló, Santi Vivet i del regidor de Promoció Econòmica, Medi Ambient i Recursos Humans, Manel Romans.

A la xerrada hi van assistir uns 400 joves, entre ells alumnes de 4t d’ESO i cicles formatius de l’Institut Cirvianum, l’Escola Rocaprevera i l’Escola Sagrats Cors de Torelló. També alumnes del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora i joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció) i el programa Noves Oportunitats per a Joves.

La segona xerrada del cicle, titulada 'Tu tens talent' es portarà a terme el 8 de novembre i la tercera, amb el títol 'Tu tens exemples' es farà el 10 de gener. L’objectiu és fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els alumnes.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: