Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Torelló Jove informa durant l'hora del pati de l'Institut Cirvianum i l'escola Rocaprevera

Data de publicació: 04.10.18 10:36
Des d'aquest mes d'octubre i fins a finals del curs 2018-2019, el Torelló Jove torna a estar present a l'hora del pati de l’Institut Cirvianum i l’escola Rocaprevera per oferir els serveis d’informació, prevenció de la salut i dinamització (tallers, xerrades i sessions informatives), activitats complementàries a la tasca educativa.

Aquest servei forma part del Programa PIDCES (Programa d’Informació i Dinamització als Centres de Secundària) i ja fa anys que s’ofereix als centres de secundària que el sol·liciten, sota la coordinació de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torelló. L'objectiu és facilitar informació que pugui ser d’interès per les persones joves dels centres, en especial sobre aspectes d'educació i salut, àmbits que a més dels alumnes també els poden consultar els professors.

Durant aquest curs escolar, el Torelló Jove serà a l’Institut Cirvianum cada dimarts, dimecres i dijous de 10.10 h a 10.30 h i a l’Escola Rocaprevera els divendres de 10.30 h a 11 h.

Als altres centres de secundària de Torelló on no es va físicament cada setmana, també se’ls ofereix la possibilitat de fer xerrades i sessions informatives relacionades amb l’àmbit d’educació (Càpsula, Després de l’ESO, què? Batxillerat o Cicles, xerrades per a famílies), prevenció (consum) i participació (Trobada de delegats i delegades, Raid, etc.).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: