Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La 8a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic arriba divendres a Torelló amb 'El fons audiovisual del Sr. Farran'

8a mostra cinema etnogràfic
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.10.18 14:47
El Museu de la Torneria acollirà, aquest divendres 5 d'octubre a les 8 del vespre, la projecció del documental 'El fons audiovisual del Sr. Farran' dins dels actes de la 8a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic.

La base d'aquest audiovisual són els films, diapositives i fotografies fetes per Ramon Farran. Destaca la filmació d'una Grossa dels anys setanta, imatges de caçadors d'ocells amb reclam, creueres i vesc o també s'inclouen alguns moments històrics del Club Tennis Torelló (1973) i un ball dels Gegants a Rocaprevera de la mateixa època.

El documental té una durada de 35 minuts i permet fer un recorregut pel Torelló de la segona meitat del segle XX i les seves tradicions. L’aforament màxim del Museu de la Torneria és de 40 persones i l’entrada és gratuïta.

Dins la 8a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic hi ha prevista una segona projecció a Torelló. Serà el dia 12 de novembre, a les 11.30 h, al Casal Cívic de la Gent Gran, amb l'audiovisual 'Camins de Dones', de Marina Cirera - Museu del Ter.

La 8a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic l'organitza l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, en estreta col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya. Es fa a seus de tot Catalunya i el Museu del Ter és l'encarregat de coordinar la programació de la mostra a la Catalunya Central.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: