Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Colla Gegantera i Grallera de Torelló organitza, aquest dissabte, la 32a Trobada de Gegants

32a Trobada de Gegants
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.10.18 10:55
Aquest dissabte 6 d'octubre a la tarda, la Colla Gegantera i Grallera de Torelló organitza la 32a Trobada de Gegants. La plantada dels gegants i figures de les colles visitants serà a dos quarts de 5 de la tarda a la plaça Vella. A partir de dos quarts de 6 començarà la cercavila, que s'acabarà pels volts de les 8 del vespre a la plaça Nova, on es farà la ballada final i l'entrega de records. Està prevista la participació d'unes 400 persones directament relacionades amb les colles convidades.

A més de la colla local i dels gegants del barri de Montserrat, hi ha confirmades almenys una desena més de colles, provinents de Sant Vicenç de Torelló, Sant Pere de Torelló, barri de Santa Anna de Vic, Cervelló, Montesquiu, Centelles, Cornellà de Llobregat, Vilassar de Dalt, Taradell i Avinyó.

Després de la plantada a la plaça Vella, a dos quarts de 5 de la tarda, la cercavila començarà a dos quarts de 6, amb el següent recorregut: Plaça Vella, carrer del Pont, carrer Sant Miquel, carrer Sant Bartomeu, carrer Manlleu (fins a l'alçada de Can Jaumira), carrer Nou, carrer Sant Feliu, plaça de la Vila, carrer Mossèn Parassols, Passatge 11 de Setembre i Plaça Nova. Allà, cap a les 8 del vespre, es farà la ballada final i l'entrega de records.

Des de la Colla Gegantera i Grallera de Torelló esperen la participació d'unes 400 persones directament relacionades amb les colles convidades i animen a tots els ciutadans de Torelló a participar en la cercavila i la jornada gegantera.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: