Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Nou 69 Teatre torna al Cirvianum amb la reposició de 'Germans de sang'

Cartell Germans de sang 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.10.20 13:40
El Teatre Cirvianum tornarà a ser l'escenari de dues noves funcions de 'Germans de sang', el musical de Nou 69 Teatre que es va estrenar l'any passat amb gran èxit. Amb aquest espectacle, la companyia torellonenca celebra el mig segle de trajectòria artística. L'obra, dirigida per Antoni Font-Mir, es podrà veure divendres i dissabte, a les 9 del vespre.

Sota la direcció d'Antoni Font-Mir, Nou 69 Teatre porta a escena 'Blood Brothers' ('Germans de sang'), un espectacle de teatre musical que va estar 21 anys en cartell al West End de Londres i que encara avui, 36 anys després de l'estrena, tots els temes que planteja el text de Willy Russell són problemes socials d'actualitat.

L'obra compta amb la direcció musical d'Eva Mayo i la interpretació, en els papers principals, de Laura Domènech, Marc Casanova, Guillem Rico, Jordi Cuesta, Andrea Alfredo, Eva Mayo, Xevi Lozano i Antoni Font-Mir.

Una història de germans, marcada per les diferències de classe, la família, l’atur, la crisi econòmica, la desigualtat, la superstició, les drogues, els crims, l’amistat, la falta d’oportunitats... Són trames que Willy Russell, un autor més que reconegut, va teixir meticulosament per al llibret d’aquest espectacle que explica una història de dos germans nascuts del mateix cos però ben distants.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: