Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Més espectacles ajornats al Teatre Cirvianum

Data de publicació: 23.03.20 16:34
El Teatre Cirvianum ha suspès i ajornat diversos espectacles de la seva programació, després que s’hagi anunciat la prolongació, per quinze dies més, de l’estat d’alarma.

Així, la programació del Cirvianum s’ha vist considerablement alterada. Aquests són els espectacles afectats:

  • ‘Camí de cavalls’ (ajornat al 16 d’abril)
  • ‘Els ocells’ (ajornat al 2 d’octubre): serviran les mateixes entrades o es tornarà l’import si no va bé el canvi de data.
  • La Principal de la Bisbal (suspès): es retornarà l’import de les entrades comprades per internet i qui va comprar presencialment, se l’avisarà personalment quan torni a funcionar amb regularitat l’àrea de Cultura.‘Jeux d’enfants’ (suspès): es retornarà l’import de les entrades.
  • El Petit de Cal Eril (ajornat al 6 de novembre): serviran les mateixes entrades o es tornarà l’import si no va bé el canvi de data.
  • ‘Bona gent’ de Quim Masferrer (ajornada la sessió del 4 d’abril a l’1 d’agost i la del 5 d’abril al 2 d’agost): serviran les mateixes entrades o es tornarà l’import si no va bé el canvi de data.): serviran les mateixes entrades o es tornarà l’import si no va bé el canvi de data.

Aquelles persones que ja hagin adquirit l’entrada per algun d’aquests espectacles, la poden conservar, ja que els servirà per a la nova data proposada. En cas que aquesta no vagi bé, es retornarà l’import de les entrades a qui ho demani.

Per a qualsevol consulta amb relació als espectacles suspesos, cal adreçar-se al correu electrònic cirvianum@ajtorello.cat o bé al telèfon 93 859 55 06 (matins).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: