Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Club Bàsquet Torelló rep el premi 'Igualtat d'Oportunitats' en la 3a edició dels Guardons de l'Esport

Premi CB Torelló 1
Ampliar en una finestra emergent (Foto: Jordi Estruch)
Premi bàsquet 2
Ampliar en una finestra emergent (Foto: Jordi Estruch)
Premi CB Torelló 3
Ampliar en una finestra emergent (Foto: Jordi Estruch)
Data de publicació: 27.09.19 15:02
Aquest dijous al vespre, representants del Club Bàsquet Torelló van participar en la tercera edició dels Guardons de l'Esport, impulsats per la Fundació Catalana per a l'Esport. L'entitat pescallunes va rebre el premi 'Igualtat d'oportunitats' pel projecte del 3x3 Inter-escolar Vall del Ges.

Aquest projecte, impulsat pel CB Torelló, consisteix a fomentar el bàsquet i els valors d'integració, igualtat d'oportunitats i cohesió durant l'hora del pati de sis escoles, cinc de Torelló i una de Sant Vicenç de Torelló. Durant el segon trimestre del curs escolar, participen en el 3x3 els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è. Al final del trimestre es fa una trobada amb tots els equips de les escoles a la zona esportiva de Torelló.

En la darrera edició del 3x3 Inter-escolar Vall del Ges, la quarta, hi van participar alumnes de les escoles Fortià Solà, Sagrats Cors, Rocaprevera, Marta Mata, Vall del Ges i Lloriana. El projecte compta amb el suport de les escoles participants, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana de Basquetbol i l'Ajuntament de Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: