Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El grup local Nou 69 Teatre obre la temporada del Cirvianum amb l'estrena de 'Germans de sang'

Cartell Germans de sang 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.09.19 13:40
El Teatre Cirvianum enceta, aquest cap de setmana, la nova temporada del darrer trimestre de l'any amb l'estrena del nou espectacle del grup Nou 69 Teatre. Amb 'Germans de sang', la companyia pescallunes celebra el mig segle de vida just quan el Cirvianum commemora els 25 anys de la seva reobertura. L'obra, dirigida per Antoni Font-Mir, es podrà veure aquest dissabte 28 de setembre, a les 9 de la nit, i diumenge dia 29, a partir de les 6 de la tarda.

Sota la direcció d'Antoni Font-Mir, Nou 69 Teatre porta a escena Blood Brothers (Germans de sang), un espectacle de teatre musical que va estar 21 anys en cartell al West End de Londres i que encara avui, 36 anys després de l'estrena, tots i cada un dels temes que apareixen al text de Willy Russell són problemes socials que ens trobem a la societat on vivim.

L'obra compta amb la direcció musical d'Eva Mayo i la interpretació en els papers principals de Laura Domènech, Marc Casanova, Guillem Rico, Jordi Cuesta, Andrea Alfredo, Eva Mayo, Xevi Lozano i Antoni Font-Mir.

Una història de germans, marcada per les diferències de classe, la família, l’atur, la crisi econòmica, la desigualtat, la superstició, les drogues, els crims, l’amistat, la falta d’oportunitats... Són trames que Willy Russell, un autor més que reconegut, va teixir meticulosament per al llibret d’aquest espectacle que ens explica una història de dos germans nascuts del mateix cos però ben distants.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: