Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Biblioteca Dos Rius va acollir la presentació de l'espectacle 'Sortir del tu'

Sortir del tu 1
Ampliar en una finestra emergent
Sortir del tu 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.07.19 11:16
Aquest dimarts al migdia es va fer a la Biblioteca Dos Rius l'acte de presentació de 'Sortir del tu', el primer espectacle de la companyia Túnels, connexions teatrals. L'obra de carrer, que s'estrena avui a Olot, es podrà veure aquest diumenge 28 de juliol, a dos quarts de 8 de la tarda a la plaça de la Vila, dins dels actes de Festa Major. A la presentació hi van assistir el regidor de Cultura, Xavier Lozano, la directora de 'Sortir del tu', Maria Codinachs i els actors Jordi Font, Júlia Clarà i Toni Ortega.

'Sortir del tu' és el primer projecte de Túnels, connexions teatrals, una companyia que treballa la creació artística connectant idees i persones de diferents territoris sota un mateix projecte. La directora, Maria Codinachs, va destacar les facilitats que han tingut a l'hora de crear l'espectacle, que és una coproducció del Teatre Principal d'Olot i el Teatre Cirvianum de Torelló.

Aprofitant els deu anys de l'obertura dels túnels de Bracons, l'espectacle vol fer una reflexió metafòrica posant en connexió l'art i les persones que viuen al territori, en aquest cas, a banda i banda, dels túnels. El regidor de Cultura, Xavier Lozano, es va mostrar satisfet de 'posar en relació diferents territoris, amb el punt afegit de la col·laboració de les escoles de la Vall del Ges i de la Garrotxa'.

En el projecte de 'Sortir del tu', hi han participat diferents col·lectius, entre ells, les escoles de primària de la Vall del Ges, la Vall d'en Bas i de les escoles d'arts plàstiques d'Olot. En total, més de 450 infants que van néixer el 2009, el mateix any d'inauguració dels túnels de Bracons. Els infants van participar en el disseny dels personatges de l'obra, dibuixant éssers que ells creuen es van alliberar de la serra dels Llancers quan es va foradar el seu interior. Una part d'aquests dibuixos es pot veure exposada, fins al dia 31 de juliol, a la Biblioteca Dos Rius.

L'espectacle 'Sortir del tu' tindrà una doble estrena. Avui dimecres 24 de juliol, es representarà al Firal Petit d'Olot, a partir de dos quarts de 8 de la tarda. A la mateixa hora, el pròxim diumenge 28 de juliol es podrà veure a la plaça de la Vila de Torelló, dins dels actes de Festa Major.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: