Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló concentra els actes de la revetlla de Sant Joan als jardins Vicenç Pujol

Revetlla 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 19.06.19 14:02
Tot a punt per a l’arribada, aquest diumenge, de la Flama del Canigó. Com ja és habitual, els actes previstos es centralitzen als jardins Vicenç Pujol. L’organització va a càrrec de l'Associació Carnaval Terra Endins (ACTE), ANC Vall del Ges, Òmnium Cultural, Agrupació Sardanista de Torelló, Centre Excursionista Torelló, Diables del Ges i Fundació Festival Cinema de Muntanya de Torelló, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Els actes començaran a les 6 de la tarda, amb inflables per a la quitxalla i l'arribada de la Flama del Canigó amb el Centre Excursionista de Torelló (CET), acompanyada d'un bon berenar per a tothom.

A dos quarts de 9 del vespre, està previst el sopar popular de la Flama. Els tiquets es poden comprar fins aquest divendres 21 de juny a Frankfurt Munich, Òptica Francolí, Merceria Lourdes, Germans Rovira 'Can Manolo', Llibreria Punt Font, Llibreria Colors, Llibreria Montseny i Tintorelló. Tenen un preu de 14 euros.

A un quart de 10 de la nit, està prevista l'arribada de la Flama del Canigó amb TRADICAT i el CET, acompanyats pels Diables de la Vall del Ges. Després dels habituals parlaments, començarà l'audició de sardanes amb la cobla La Flama de Farners. I a dos quarts de 12, serà el torn del concert amb Les Tietes Queques i, en acabar, sessió de música amb PD's.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: