Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El comerç de Torelló obrirà per Matxos amb importants descomptes i promocions

Cartell Comerç Matxos 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.04.19 11:55
En una iniciativa de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament i del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, els comerços de Torelló han preparat un intens cap de setmana coincidint amb la cursa Pels Camins dels Matxos, els dies 13 i 14 d'abril. En total, 43 establiments de Torelló col·laboren en la iniciativa proposant una oferta o promoció i les botigues de Torelló que vulguin podran obrir el diumenge 14 d'abril. Des de la regidoria de Comerç també es col·labora amb la impressió de 6.000 estovalles individuals de paper que es repartiran a set establiments de restauració del poble.

El comerç de Torelló obrirà per Matxos, el cap de setmana del 13 i 14 d'abril, coincidint amb la divuitena edició de la cursa organitzada pel Centre Excursionista Torelló. En total, hi ha prevista la participació de 43 establiments, que oferiran descomptes i promocions durant els dies anteriors i posteriors a la cursa, però sobretot durant el dissabte 13 d'abril. Els comerços col·laboradors seran fàcilment identificables, ja que lluiran a l'exterior un distintiu gegant amb la imatge de la cursa d'enguany, a més de l'oferta o promoció que han proposat.

Els visitants trobaran totes les ofertes detallades en fulletons informatius que es repartiran pel poble. Entre les promocions, n'hi ha de relacionades amb la cursa, com els descomptes en apòsits, barretes energètiques o per emmarcar fotos o diplomes. També n'hi ha de més originals, com el regal del cafè a l'hora de fer el menú i dir 'sóc un matxo'. Les botigues de Torelló podran obrir el diumenge 14 d'abril, dia de la cursa, i, si volen, podran fer una parada davant de cada establiment.

6.000 estovalles individuals de paper

Des de la regidoria de Comerç també es col·labora enguany amb la impressió de 6.000 estovalles individuals de paper, que es repartiran en set establiments de restauració de Torelló. A més, la col·laboració s'amplia amb diverses activitats que s'organitzen dins la programació de Matxos, com ara en diversos tallers o en l'espectacle d'animació infantil.

Podeu trobar tota la informació de la campanya i més informació d’altres activitats a la web de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Torelló, a www.comerctorello.cat

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: