Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Una vintena de persones a la xerrada amb el coach de joves Carles Ventura

Xerrada Carles Ventura post
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.04.19 12:20
L'Institut Escola Marta Mata va acollir el passat dijous una xerrada amb el coach de joves Carles Ventura, dins del Cicle de xerrades i activitats pel curs 2018-2019 organitzades per la Federació d'AMPES, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Torelló. Hi van assistir una vintena de persones.

Durant la seva intervenció, Carles Ventura va fer reflexionar als assistents sobre com motivar als fills en els estudis, partint de la base que 'educar des de la por és molt difícil' i que per ajudar-los 'Hem de conèixer quines són les seves inquietuds, quines són les seves habilitats i així poder ajudar-los a descobrir què han de fer per aconseguir els seus somnis'.

El coach de joves també va voler fer reflexionar als presents sobre la imatge que tenen els joves del món adult, remarcant que 'només els ensenyem que ser adults és tenir obligacions, i també els hauríem de mostrar la part positiva'. En aquest sentit, Carles Ventura va insistir en la importància del reconeixement, perquè permet créixer. Va defensar que és molt important apreciar les coses que fan bé els joves i, no només, les que fan malament.

La propera convidada del Cicle de xerrades i activitats per a les famílies serà la periodista Eva Millet, especialitzada en educació. Serà el dijous 11 d'abril, a partir de les 20.30 h a l'escola Rocaprevera. La seva xerrada portarà per títol 'Educar híper o educar bé'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: