Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La biblioteca Dos Rius acull una exposició sobre la història de les dones refugiades palestines

Exposició UNRWA
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 22.03.19 15:35
Des d'avui divendres i fins al proper 3 d'abril, la biblioteca Dos Rius acull l'exposició 'Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat'. La mostra està impulsada per l'Agència de Nacions Unides pels refugiats de Palestina a l'Orient Mitjà (UNRWA), amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Barcelona i l'Ajuntament de Torelló. El darrer dia de la mostra, el 3 d'abril, hi ha prevista una visita guiada, a les 6 de la tarda, que comptarà amb la presència de Núria Francolí, la responsable d'UNRWA a Catalunya.

L'exposició 'Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat' planteja un recorregut històric dels últims 70 anys per la vida de la població refugiada de Palestina. A través de cada imatge, l’exposició ofereix un testimoniatge de dignitat i resiliència d’aquesta població, especialment de les dones palestines.

La mostra es pot visitar en l'horari d'obertura de la biblioteca. Com a punt i final de l'exposició, el dimecres 3 d'abril, a les 6 de la tarda, s'ha organitzat una visita guiada amb la presència de Núria Francolí, la responsable d'UNRWA a Catalunya.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: