Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Acte de lliurament de premis del segon concurs d’aparadors del Festival de Cinema de Muntanya

Concurs aparadors cinema 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.12.18 12:29
El passat dilluns es va celebrar, a la sala d’actes de l’edifici de La Cooperativa, l’acte de lliurament de premis del 2n concurs d’aparadors de comerços de Torelló, celebrat en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. El concurs l'organitzava l'àrea de Comerç de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Agrupació de Comerciants de Torelló i del Festival de Cinema de Muntanya.

En aquesta segona edició, un total de 21 establiments van participar al concurs d'aparadors, inspirats en el cinema de muntanya. Els ciutadans van poder admirar la decoració de les botigues del 9 al 25 de novembre, dies abans i coincidint amb la celebració del 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya.

El jurat del concurs ha estat format per: Toni Cubí, com a representant de l’organització del Festival de Cinema de Muntanya; Maria Montserrat, professora de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló; Margarita Tenas, aparadorista i graduada en arts aplicades; Alexandra Chiriac, representant de l’Agrupació de Comerciants; i la regidora de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat, Carme Francolí. El jurat va valorar els criteris d’originalitat, la qualitat artística i treball de confecció dels aparadors, els elements que es podien identificar del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, i la integració dels elements del comerç/servei dins el muntatge de l’aparador.

Els premis, en forma de dotació econòmica, es van donar a conèixer el passat dilluns, en un acte on hi va assistir el regidor de Comerç i Turisme, Jordi Rosell i la regidora de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat, Carme Francolí. El primer premi, dotat amb 450 euros, va ser per a Vidres Mora, que va transportar els seus productes a una muntanya que va arribar fins al seu comerç. El segon premi, dotat amb 300 euros, va ser per Autet Matalassos, que va recrear l’entrada d’un teatre al seu aparador amb l’arribada d’un excursionista. I el tercer premi, dotat amb 150 euros, va ser per La Nina. En el seu aparador s’hi podia veure a dos infants (maniquins) vestits amb roba de muntanya i amb tots els elements i equipament necessari per anar a fer una ruta.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: