Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest dijous, ‘Petitet’ és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal

Petitet novembre 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.11.18 13:16
El Cicle Gaudí de cinema en català torna a Torelló aquest dijous, a les 9 del vespre. Al cinema El Casal es projectarà 'Petitet', dirigida per Carles Bosch. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. ‘Petitet’ és un documental sobre un ex-músic gitano barceloní, que va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a un gran teatre de Barcelona. La projecció comptarà amb la presència d'Ariadna Dot, productora del documental.

Amb direcció de Carles Bosch, guió de Carles Bosch i David Vidal i música de Josep Sanou, 'Petitet' és un documental que pren el nom d'un ex-músic gitano barceloní, el pare del qual va ser un dels “palmeros” del mític Peret.

'Petitet' va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l’escenari d’un gran teatre de Barcelona, i, ara, per a poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos – genials però indisciplinats– i aconseguir el miracle que s’entenguin amb… una orquestra simfònica!

La projecció de 'Petitet' de dijous al cinema El Casal de Torelló comptarà amb la presència d'Ariadna Dot, productora del documental, que intercanviarà impressions amb el públic després del visionat.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: