Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Ecoestació fa parada aquest dissabte a la plaça Nova

Ecoestació
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 22.11.18 10:34
Coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que se celebra del 17 al 25 de novembre, aquest dissabte dia 24 de novembre la plaça Nova de Torelló acollirà la visita de l'Ecoestació, una instal·lació lúdica interactiva per fomentar la recollida selectiva dels residus municipals. L'Ecoestació es podrà visitar de 10 a 14 h, en una activitat organitzada per l'Ajuntament de Torelló i Recollida de Residus d'Osona (RRO).

L'Ecoestació és una instal·lació lúdica interactiva per fomentar la recollida selectiva dels residus municipals. A través de diversos jocs i amb l'ajuda d'elements virtuals i interactius, vol sensibilitzar a la població sobre la necessitat de la prevenció de residus, la utilitat del reciclatge i la seva valorització. Els diferents tallers i jocs de l’Ecoestació estan destinats a un públic major de 8 anys.

L'activitat s'inclou dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus. L'objectiu d’aquesta setmana és organitzar, arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus, donar a conèixer i fomentar estratègies de reducció de residus i fer canviar el comportament del consum quotidià dels ciutadans.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: