Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Torelló

Cartell Diada 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.09.18 15:04
Torelló es prepara per viure els tradicionals actes de la Diada Nacional de Catalunya, que es celebra el proper dimarts. Com ja és habitual, l’acte central serà l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, amb la participació de grups polítics, entitats i societat civil. Aquest any, el parlament institucional anirà a càrrec d'Òmnium Cultural Torelló. A partir de la 1 del migdia, sortiran els autobusos de l'ANC per assistir a la manifestació de Barcelona. A dos quarts de 6 de la tarda, hi haurà la tradicional audició de sardanes a la plaça Nova, a càrrec de la cobla Lluïsos.

Els actes de la Diada començaran a dos quarts de 10 del matí, amb un esmorzar popular a la plaça de la Vila. Seguidament, a dos quarts d'11 del matí, s’iniciarà una cercavila amb gegants, des de la plaça de la Vila fins al monument a Rafael Casanova, on a les 11 del matí està previst fer l’ofrena floral. En el marc d’aquest acte, tindrà lloc el parlament institucional que anirà a càrrec d'Òmnium Cultural Torelló.

Posteriorment, a la 1 del migdia i des de davant del Tanatori, sortiran els autobusos de l’ANC per assistir a la manifestació de Barcelona.

Els actes de la Diada acabaran, com és tradicional, a partir de dos quarts de 6 de la tarda amb una audició de sardanes a la plaça Nova, a càrrec de la cobla Lluïsos.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: