Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Plataforma per la Llengua, juntament amb The Catlanders, fa un acte d’immersió col·lectiva a les escoles de Torelló

Data de publicació: 05.12.11 16:24
Les escoles de Torelló sortiran al pati, aquest dimecres 7 de desembre, per fer una immersió col·lectiva. Tots els nens de 0 a 12 anys han pintat durant aquests dies un submarí que conté el manifest per la immersió lingüística.

La iniciativa de la Plataforma per la Llengua, juntament amb The Catlanders i l’Ajuntament de Torelló, consistirà a sortir al pati de l’escola amb els submarins, tot seguit es posarà la cançó ‘Yellow Submarine’ de The Beatles, traduïda al català el 1966 per Ramon Folch i Camarasa i interpretada pel grup Drums. Finalment, a cada escola es llegirà el manifest. També s’animarà a tots els assistents a fer-ne difusió a través de les xarxes socials amb el palíndrom #catalaalatac.

Els cinc centres d’Educació Infantil i Educació Primària de Torelló participaran en aquest acte reivindicatiu. Tots aquests centres començaran l’acte a tres quarts de 5 de la tarda i obriran les portes per fer-hi participar les famílies. A la tarda, els alumnes d’Educació Infantil i cicle inicial pintaran els submarins que després deixaran exposats a les diferents escoles. El manifest el llegirà una responsable de cada centre.

A l’Escola Fortià Solà hi participen 250 alumnes d’Infantil i Cicle Inicial. L’acte es farà al pati de l’edifici d’Educació Infantil. A l’Escola Vall del Ges hi participen 211 alumnes d’Infantil i Primària. L’acte es farà a la pista de l’escola. A l’Escola Marta Mata hi prenen part 218 alumnes d’Infantil i Cicle Inicial i l’acte es realitzarà al pavelló de l’escola. A l’Escola Sagrats Cors hi participen 205 alumnes d’Infantil i Primària. L’acte es farà al pati. Finalment, a l’Escola Rocaprevera hi participen 172 alumnes d’Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà. L’acte es farà al pati de l’escola.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: