Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada al camp de futbol del barri de Montserrat

Deixalleria Lleons
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 07.04.21 09:35
Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça dels Lleons, a tocar del camp de futbol del barri de Montserrat, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.

A la deixalleria mòbil s’hi poden portar petites quantitats de residus perillosos o especials. Per la seva capacitat no admet residus de gran volum o en molta quantitat. Entre els residus que es poden portar a la deixalleria mòbil hi ha aerosols, aparells electrònics, bombetes i fluorescents, CD’s i DVD’s, dissolvents, ferralla, fusta neta, material elèctric, oli alimentari, oli de motor, piles i bateries, pintures i estris de pintar, roba i sabates, radiografies, tòners i tintes o vidre pla.

La deixalleria mòbil presta servei el primer dijous de cada mes al Mercat Municipal; el segon dijous, al camp de futbol del barri de Montserrat (plaça dels Lleons); el tercer dijous, a la plaça Joanot Martorell; i el quart dijous, a la plaça Països Catalans.

Per més informació o per consultar el calendari del servei, cal adreçar-se al telèfon 900 102 989 o a www.rro.cat/municipis/torello.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: