Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló commemora el Dia de les Dones amb diverses activitats

Cartell Dia Dones 2021
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.03.21 10:16
La regidoria d'Igualtat impulsa la commemoració del Dia de les Dones amb un seguit d’actes que comencen aquesta setmana. Hi haurà teatre, xerrades-col·loqui, literatura i actes pedagògics per tal de celebrar el 8 de març. La Biblioteca Dos Rius acull durant tot el mes de març una exposició de llibres i documents de dones.


-Podeu consultar el programa complet d'activitats en el següent enllaç


A més d'aquesta mostra, l'Oficina de Català de Torelló, amb la col·laboració de la Biblioteca Dos Rius també han previst clubs de lectura de diferents nivells amb llibres de temàtica femenina. Es llegiran i comentaran 'La filla del Ganges. La història d'una adopció' d'Asha Miró; 'La Jenny' i 'Tristany i Isolda'.

Pel que fa a la resta d'activitats, les arts escèniques seran protagonistes aquest proper cap de setmana amb una doble proposta. Al Teatre Cirvianum, dissabte a les 8 del vespre, es posarà en escena el muntatge ‘Infanticida’, a partir del monòleg ‘La infanticida’ de Caterina Albert (Víctor Català). I diumenge, es representarà l'espectacle InVISIBLES, de la Cia. Anònima, en dues sessions, a les 18.30 i les 20 h. L'espectacle té una part itinerant, seguint el mapa del camí de les dones que caminen pels marges. Es poden adquirir les entrades telemàticament a https://tct.teatrecirvianum.cat i els espectadors rebran la ubicació de l'inici de l'espectacle al mòbil. InVISIBLES també es representarà el diumenge 14 de març, a les 18.30 i les 20 h.

Les xerrades-col·loqui virtuals també tindran el seu espai, en una proposta conjunta de diverses localitats d'Osona. El dimecres 10 de març, de 10 a 12 h, es parlarà de la 'Llei 17/2020, de modificació de la llei 5/2008, del dret de les dones d'erradicar la violència masclista'. I el divendres 19 de març, de 18.30 a 20h, el títol de la xerrada-col·loqui serà 'Cuidem-nos! Conciliació, benestar emocional i COVID'. En els dos casos, l'aforament virtual serà limitat i les inscripcions es poden fer a www.torellojove.cat.

El programa d'activitats del Dia de les Dones també inclou una caravana pedagògica que visitarà els centres educatius de Torelló els dies 22 i 23 de març i el taller en línia 'Introducció d'autodefensa feminista per a dones', amb places limitades i inscripció a www.torellojove.cat.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: