Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

‘Infanticida’ de Víctor Català i ‘Orbital’ de Farrés Brothers, al Teatre Cirvianum

Infanticida
Ampliar en una finestra emergent
Orbital
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.03.21 11:38
Un monòleg sobre ‘La infanticida’ de Víctor Català i ‘Orbital’ de Farrés Brothers, són els dos espectacles que conformen la programació del Teatre Cirvianum per aquest cap de setmana.

D’una banda, dissabte a les 8 del vespre, es posarà en escena el muntatge ‘Infanticida’, a partir del monòleg ‘La infanticida’ de Caterina Albert (Víctor Català). L’espectacle parla de tendresa, d’amor, de sexe, de passió, temes que, encara avui, no s’aborden sovint des de l’òptica femenina.

‘La infanticida’ parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dona veu a una dona, l’autora del qual va haver de silenciar la seva pròpia per poder ser lliure com a artista. Un monòleg on el personatge protagonista narra el capítol més dur i cruel de la seva vida. Un personatge que ha viscut una situació límit i que comparteix la seva experiència amb un públic que descobrirà la vida i les circumstàncies que han portat el personatge a assassinar el seu propi fill...

Caterina Albert va trencar amb un mite irreductible fins al moment: l’instint maternal. I encara avui els clixés femenins i de feminitat segueixen sent vigents i la condició femenina comporta encara moltes limitacions. Aquest espectacle està programat amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Per altre cantó, diumenge a les 6 de la tarda, la companyia Farrés Brothers presenta ‘Orbital’, un espectacle per a públic familiar que gira al voltant de les relacions interplanetàries, les òrbites humanes i la ciència, fet amb poètica, amor i humor. L’espectacle és una creació de Jordi Farrés, Pep Farrés i Jordi Palet; amb direcció i dramatúrgia de Jordi Palet; i les interpretacions de Pep Farrés i Jordi Farrés.

La Mariona, el Yuri i el Nil juguen a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal com tots formem part de l’univers. Un dia, les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys. Ara són adults. La Mariona és a punt de fer realitat el somni dels tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella no vol marxar sense acomiadar-se. Ells volen acomiadar-se abans no marxi. Es retrobin o no, la memòria es desperta, els jocs tornen i els astres tornen a fer constel·lacions impossibles. ‘Orbital’ gira al voltant d’una abraçada pendent. I del llarg viatge de tres amics per fer-la real.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: