Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Torelló Jove posa en marxa l'espai KotKit per a joves de 14 a 17 anys

Espai KotKit
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 27.02.21 11:05
Aquest mes de febrer, el Torelló Jove posa en marxa l'espai KotKit, un punt de trobada per a joves de 14 a 17 anys. L'objectiu és que els joves puguin treballar-hi diferents conceptes transversals: l’amor, el gènere, les drogues, la Covid-19, la soledat... Les trobades estan previstes els dissabtes, d'11 a 13 h, al Casal Cívic i cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. A causa de la situació actual de pandèmia, la presencialitat de les trobades estarà condicionada a les recomanacions sanitàries que es facin en cada moment.

En tot cas, s'han previst un màxim de dos grups de 10 joves amb un monitor a cada grup i se seguiran totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

El KotKit vol ser un espai d’autoaprenentatge, reflexió i participació entre iguals per crear un missatge de poder i positivisme. Cada mes es treballarà en un tema transversal amb els joves en procés participatiu fent dinàmiques de grups, activitats a l’exterior, jocs d’interior, sortides a espai concrets, etc., amb l’objectiu d’extreure’n conclusions i així crear propostes adaptades a les seves necessitats i realitats.

Els joves del municipi que vulguin participar a l'espai KotKit cal que s'inscriguin prèviament omplint el formulari que trobaran a l'enllaç kot-kit.torello.cat.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: