Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’Oficina d’Eficiència Energètica fixa el calendari d’atenció al públic per al 2021

Oficina eficiència energètica
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.02.21 12:50
L'Oficina d'Eficiència Energètica d'Osona Nord ha reprès l'activitat i ha establert el calendari d'atenció a la ciutadania per a l'any 2021. El servei, que es va implantar el mes de setembre passat, té caràcter itinerant i atén la ciutadania de Torelló, Sant Vicenç, Sant Pere i Manlleu.

D'entrada, els dimecres serà el dia d'atenció al públic de l'Oficina, de 9 del matí a 12 del migdia, al Mercat Municipal ; i de 12 a 2 del migdia, a l'edifici de La Carrera. El divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, es reservarà per a temes administratius i de gestió (recollida de documents de les visites del dimecres anterior, informant dels serveis, programant visites...). Els dilluns, fins que no canviï la situació actual, es farà teletreball, per la qual cosa s'atendran consultes telefòniques, correus i, en general, es faran tasques d’oficina.

Des del passat mes de gener s’ha incorporat una administrativa a l’equip de l’Oficina, motiu pel qual s'incrementa la presència del servei al municipi respecte de l’any anterior.

Per a una millor organització del servei, cal demanar cita prèvia, a través dels dos canals habilitats: pel correu electrònic estalvienergetic@ajtorello.cat o pels telèfons 93 859 62 31 o 674 654 504.

Aquest servei pretén garantir els drets del consumidor en relació a l’estalvi energètic, la detecció i reducció de riscos en matèria d’eficiència energètica, el suport en mesures d’eficiència energètica i ús d’energies renovables i d’atenció a les situacions de pobresa energètica. L’Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica proporcionarà assessorament tècnic a la població i, especialment, als col·lectius més vulnerables.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: