Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Una vintena d'espectacles conformen la programació del Teatre Cirvianum

Programació Cirvianum 2021
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.01.21 19:21
El Teatre Cirvianum afronta una nova temporada, marcada per les mesures sanitàries i el confinament municipal. Des de diumenge vinent fins a finals de maig, més d’una vintena d’espectacles de teatre, música, màgia, dansa i públic familiar, desfilaran per l’escenari del Cirvianum. Una programació “potent” que, amb les actuals mesures, serà en exclusiva per a públic local.

En els propers mesos, el Teatre Cirvianum ha preparat una programació variada que comença aquest mateix diumenge, a les 6 de la tarda, amb el muntatge ‘Jaleiu’ del clown Guillem Albà i la formació musical La Marabunta. Al llarg dels propers mesos, es representaran l’espectacle del Mag Lari; propostes teatrals de prestigi com ‘Els Brugarol’ de Ramon Madaula, ‘Les coses excepcionals’, ‘Els gossos’ o ‘Els ocells’ de La Calòrica; música amb el nou treball d’El Petit de Cal Eril o el muntatge de Lídia Pujol amb cançons de Cecilia. Fins a més d’una vintena d’espectacles amb el segell de qualitat habitual de la programació del Cirvianum.

En l’acte de presentació d’aquest primer semestre, l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, ha afirmat que “apostem per la cultura i tirem endavant la programació”, tot i que “estem atents al Procicat”, amb l’actual restricció del 50 per cent d’aforament i la limitació de la mobilitat municipal, circumstància que impedeix que el públic de fora de Torelló pugui assistir a les funcions.

D’altra banda, el regidor de Cultura, Xavier Lozano, ha valorat el conjunt de la programació com a “molt potent” i també ha lamentat estar limitats pel confinament municipal, “és una llàstima. Però no deixarem de fer cultura”.

El responsable del teatre, Pep Tines, assegura que s’ha tancat “la millor programació que podíem fer i no pas per la comercialitat, sinó per la qualitat”. En aquest sentit, ha destacat l’espectacle inaugural d’aquest diumenge a les 6 de la tarda: ‘Jaleiu’ de Guillem Albà i La Marabunta. “Un doll d’energia i de potència, on Guillem Albà fa de tot i els músics són més clowns. Volíem que l’inici de la temporada fos un esclat”, ha ressaltat.

D’altra banda, aprofitant l’acte, s’ha presentat el treball de Jaume Ordeig, ‘Moments. 100 anys de teatre a Torelló (1920-2020)', que es pot consultar a les webs del Teatre Cirvianum i de l’Ajuntament.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: