Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya posa en marxa la plataforma per veure online les pel·lícules de la 38a edició

Data de publicació: 14.01.21 13:47
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya ja ha posat en marxa la nova plataforma digital per veure les pel·lícules de la 38a edició, que es manté del 22 al 31 d'aquest mes en format híbrid. A través de la pàgina online.torellomountainfilm.cat, els espectadors poden aconseguir l'abonament per gaudir des de casa dels 36 muntatges que opten a endur-se la Flor de Neu d'Or. A més, l'equip del Festival ha enllestit la nova programació per dur a terme les activitats presencials amb totes les garanties sanitàries. Degut a la incertesa epidemiològica i les restriccions decretades, l'organització ha reforçat la cobertura en streaming de tots els actes per garantir-ne la seva difusió.

La 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló donarà el tret de sortida divendres 22 de gener amb l'espectacle inaugural El Tibet. Terra de neus, terra de déus al teatre Cirvianum. El muntatge comptarà amb el tibetòleg Josep Lluís Alay, el periodista Toni Arbonès, l'alpinista Núria Balagué, el crític de cinema Quim Casas i el lama tibetà Thubten Wangchen per recórrer aquest immens altiplà a través del cinema.

Després de l'èxit de la primera edició, el Torelló Mountain Wines tornarà amb un format adaptat a la pandèmia, dissabte 23. L'enòleg del celler Vall Llach i el gastrònom Pep Palau conduiran dues sessions guiades. Els participants podran tastar nou vins de muntanya fets a Catalunya, amb reserva prèvia al web del certamen. Dimecres 24 també s'organitzarà un tast dirigit a professionals de la restauració.

Per garantir la seguretat sanitària dels assistents, totes les activitats paral·leles es traslladaran al mateix teatre Cirvianum. L'escriptor Enric Soler Raspall descobrirà la vall nepalesa de Mustang –on hi ha arrelat de ple la cultura tibetana– dimarts 23 al vespre. Dimecres 24 serà el torn d'Antoni Arbonès amb la conferència ‘Antics regnes del Tibet. L'enigma de Zhang Zhung’. I dijous 25 pujarà a l'escenari el lama i director de la Casa del Tibet, Thubten Wangchen. Les xerrades són gratuïtes però cal fer una reserva prèvia. A més, es podran seguir en directe a través de les xarxes socials del certamen.

Una novetat destacada a la programació d'aquesta edició és el canvi de data de la gala de cloenda. Els films guardonats es donaran a conèixer divendres 29 gener a les 19.30h. en un format similar al dels últims anys. D'aquesta manera, des de casa els espectadors tindran l'oportunitat de veure durant més dies les pel·lícules premiades.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: