Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Acaba el projecte d’Agents Cívics 2020

agents cívics
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.01.21 13:18
A final d'any es va tancar el projecte d’Agents Cívics 2020 en el marc del programa Treball als Barris 2019, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Enguany, en el projecte hi han participat tres agents i una coordinadora que, durant els darrers sis mesos han treballat i impulsat diferents accions d’interès general i social, donant suport a programes liderats per diverses àrees de l’Ajuntament de Torelló.

El 2020 ha estat un any atípic a causa de la situació generada per la Covid-19, amb els conseqüents canvis en el model de convivència i de les normes que regulen la vida al carrer. Aquest aspecte ha afectat directament al projecte quant a les seves actuacions i algunes de les tasques que havien de portar a terme. La incertesa de la situació ha suposat treballar en un context en el qual la flexibilitat i la capacitat d’adaptació han estat competències que han impregnat tant la planificació com l’actuació.

Tot i així, els agents cívics han pogut seguir treballant amb els diferents departaments de l’Ajuntament; han donat suport a les entrades i sortides de les escoles; s’han col·locat dispensadors per a la recollida de deposicions de gossos; han fet informes sobre la gestió dels contenidors; han col·laborat en diverses campanyes de comerç; i han generat continguts a través de les xarxes socials, entre d’altres. Una de les darreres accions ha estat el disseny del nou logotip identificatiu dels agents cívics.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: