Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’Ajuntament compra la nau de carrossaires

Data de publicació: 07.01.21 18:03
Finalment, l’Ajuntament ha formalitzat la compra de la nau de carrossaires a la Sareb. D’aquesta manera es tanca un llarg i complex procés per tal de posar a disposició de les colles carrossaires un espai propi on construir les carrosses per al Carnaval de Terra Endins.

L’adquisició de la nau es va signar el passat 30 de desembre per un preu de 702.000 euros, tal com s’havia acordat amb la propietat, que s’havia compromès a mantenir el preu fixat fins al 31 de desembre. Dies abans de tancar l’operació de compra, els responsables municipals van parlar amb totes les colles carrossaires per tal de polsar la seva opinió que, en la pràctica totalitat dels casos, va ser favorable a l’adquisició de la nau.

A partir d’ara, amb la nau en propietat, l’Ajuntament té la intenció d’avaluar les necessitats tècniques d’un equipament amb una funció tan específica i posar en marxa el projecte d’adequació de l’espai. En el pressupost d’inversions d’aquest any es disposa d’una partida de 300.000 euros per a aquest projecte. La idea és iniciar l’execució del projecte de millora al llarg d’aquest any, precisament perquè el 2021, en no celebrar-se Carnaval, l’espai estarà lliure i desocupat.

L’alcalde Marçal Ortuño es mostra satisfet per la compra de la nau: “estem contents perquè hem comptat amb el consens de les colles carrossaires i, després de valorar totes les possibilitats, estem convençuts que hem triat la millor opció, tant per la viabilitat econòmica com pel fet que permetrà, un cop acabades les obres d’adequació, consolidar la festa amb un equipament ajustat a les necessitats d’espai, tècniques i de seguretat”.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: