Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Continuen els actes del 25N Dia Internacional contra les violències masclistes

Dia Internacional contra les violències masclistes 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.11.20 10:28
Continuen els actes de commemoració del Dia Internacional contra les violències masclistes. Aquest dijous, es farà una xerrada sobre ecofeminisme, a càrrec de la doctora en Ciències Ambientals, Federica Ravera. Les inscripcions s'han fer a través de la web torellojove.cat.

El proper dijous 3 de desembre, a les 7 de la tarda per zoom i des de l'Escola d'Arts Plàstiques, on hi haurà una conferència sobre 'Ecofeminisme situació actual climàtica i d’emergència social', a càrrec de Federica Ravera doctora en Ciències Ambientals, en l’especialitat d’Economia Ecològica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és investigadora Ramón y Cajal i coordinadora del projecte AGATA. La sessió és completarà amb les Artistes Simbiòtiques, aproximacions als no humans a través del cos, a càrrec de Paula Bruna. La vetllada és organitzada per l'Ajuntament de Torelló, Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere (Ajuntament de Vic i Consell Comarcal d’Osona), Ajuntament de Manlleu, Ajuntament de Centelles i Mancomunitat la Plana. Col·labora: Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.

L'endemà, 4 de desembre, a les 6 de la tarda i a través de zoom, l'Ajuntament de Torelló proposa un espai de conversa sobre afrofeminisme, amb Bacha Changuerra, militant antiracista i activista afrofeminista, articulista, una de les impulsores de l’organització social afrofeminista AfroFemKoop i membre de la CNAACAT; i Jenabou Dembaga, graduada en sociologia a la UAB i centrada en la sociologia de les identitats. La xerrada serà moderada per Yousra Touri El Mansouri.

Finalment, el 15 de desembre, a les 7 de la tarda, es farà la inauguració de l'exposició fotogràfica 'emPODERades', amb organització de l'Ajuntament de Torelló i col·laboració de l'Escola d’Arts Plàstiques de Torelló i l’Associació Fotogràfica de Torelló. 'emPODERades' és una exposició fotogràfica que posa al centre allò que sempre ha estat perifèria. El recull fotogràfic mostra diverses veïnes del municipi, posant al centre el seu esdevenir dones, d’origen migrat i portadores d’una motxilla carregada de valentia, resiliència i poder.

Totes les activitats commemoratives del 25N són gratuïtes i les inscripcions s'han fer a través de la web torellojove.cat.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: